Do čeho si zabalit

Milí Lišáci,

každý rok nás čekají nějaké ty výpravy nebo tábor a je potřeba se na to dobře připravit. Obzvlášť na tábor, všechno to oblečení, několik druhů opalovacích krémů, bot a všech dalších věcí musíme někam zabalit. Krosna nás bude provádět od benjamínků až po rovery a třeba ještě dál a i když se bude muset možná někdy pořídit větší nebo další za náhradu té onošené je skvělé když víte kde vybírat. A tak vám sem dáváme pár tipů na menší batohy, kdyby jste nevěděli po čem se podívat. Samosebou je to vždycky na tom jak batoh sedí a kolik potřebujete aby se do něj vešlo, ale toho snad zatím tolik nebude:)

Rozhodně se dá skvěle vybírat na výstavě stanů nebo v junshopu:) Níže vám, ale dáváme odkazy i na něajaké konkrétní batohy:)

Máme už ozkoušené batohy z Decathlonu, jsou za přijatelnou cenu a bohatě dětem stačí https://www.decathlon.cz/detsky-batoh-mh500-40-l-modry-id_8330978.html 

nebo Deuter: https://www.promaledobrodruhy.cz/detsky-batoh-deuter-fox-30/

a nebo ještě poslední co by snad mohl vyhovovat:) https://www.sportisimo.cz/crossroad/terrain-40/154193/?detske=1

Tak teď už jen hodně štěstí s výběrem:)

Fox standing with backpack, cute animal cartoon character, school education and knowledge concept vector Illustration isolated on a white background.